Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (9/4-25/6/13)

«Πίσω στις "Εκδηλώσεις 2013"

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς συμμετείχε ως ενεργό μέλος στο πιλοτικό πρόγραμμα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Job Search Library), από 9 Απριλίου έως 25 Ιουνίου 2013. Το πρόγραμμα προτάθηκε από την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης Κατερίνα Κεράστα, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης "Δίκτυο Πρωτοπόρων Υπαλλήλων 2012 του Future Library", το οποίο εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Έτσι, κάθε Τρίτη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, αλλά και στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού, Θήβας και Καταστήματος Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα Θήβας, έγιναν σεμινάρια από εκπαιδευμένους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης (Κατερίνα Κεράστα, Αργυρώ Κυριάκου, Ιουλία Βελέντζα), αλλά και, επίσης εκπαιδευμένους, εθελοντές (Αντιγόνη Μακροδήμου-Ψαρομυάλου, Μαρία Παπαλουκά, Κατερίνα Ντάλλη, Βίκυ Γκικοπούλου, Λάμπρο Δούρο).

Παρουσίαση του προγράμματος έγινε και στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου THE NEXT LIBRARY 2013 που έγινε τον Ιούνιο 2013 στο Άρχους της Δανίας, με συμμετοχή της υπεύθυνης του προγράμματος.
Σποτάκι για το πρόγραμμα, δημιουργία της εθελόντριας Μαρίας Παπαλουκά

Σχετικές συνδέσεις

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License