1ος Κύκλος μαθημάτων “ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ” (28/3-9/6/11)

Η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και ο Σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ διοργάνωσαν κύκλο οκτώ (8) μαθημάτων σε δύο τμήματα με τίτλο “ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ”.

logoNT.png

Έναρξη μαθημάτων: 28 Μαρτίου 2011 – Λήξη: 9 Ιουνίου 2011

Μαθήματα: κάθε Δευτέρα Δευτέρα και Πέμπτη στις 7.00-8.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (3ος όρ.)

Εισηγήτρια: Κατερίνα Κεράστα, υπάλληλος της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς και μέλος του ΔΣ του ΣΦΒΛ.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του διαδικτύου.

Σκοπός αυτού του κύκλου μαθημάτων είναι η απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων των συμμετεχόντων στη χρήση σύγχρονων διαδικτυακών υπηρεσιών και εργαλείων (Web 2.0).

Κόστος συμμετοχής: για όλο τον κύκλο μαθημάτων 50 € υπέρ του Συλλόγου ΦΒΛ. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την υποστήριξη του Τμήματος Μηχανοργάνωσης και του Κέντρου Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

programNT2011.jpg

Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα θα πρέπει να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικών υπολογσιτών καθώς και στοιχειώδεις γνώσεις του Διαδικτύου.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση του προσωπικού τους υπολογιστή (laptop) κατά τη διάρκεια των μαθημάτων (προϋπόθεση η ύπαρξη ασύρματης κάρτας δικτύου στο laptop).

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι και 21 24 Μαρτίου 2011 και να προκαταβάλουν το ποσό των 25 €.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22610.89970, 89979 , και επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη (ώρες λειτουργίας) για συμπλήρωση της Φόρμας συμμετοχής!

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License