Συνάντηση με τον συγγραφέα Θανάση Βαλτινό (31/1/2010)

«Πίσω στις "Εκδηλώσεις 2010"

Η ηλεκτρονική Πρόσκληση


Την Κυριακή στις 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7.00 μμ έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του συγγραφέα Θανάση Βαλτινού με μέλη της Ομάδας Ανάγνωσης αλλά και πολλούς φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης.
square.jpg

Αφού έγινε μια γρήγορη αναφορά σε βιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα, δυο μέλη της Ομάδας (Δημήτρης Λεβέντης-Βάσω Αλαφογιάννη) διάβασαν το “Πήτερ και Πατ”, ένα διήγημα από τη συλλογή διηγημάτων του συγγραφέα Θ. Βαλτινού με τίτλο “Θα βρείτε τα οστά μου υπο βροχήν”, που εκδόθηκε το 1992. Το διήγημα είχε ήδη βγει στον "αέρα" στις 25-27-29/1/2010 στην ραδιοφωνική εκπομπή "Ο ήχος των λέξεων" στον Ρ/Σ ΣΕΙΡΙΟΣ FM με αφορμή ακριβώς αυτή τη συνάντηση.

Ο πλούσιος διάλογος ανάμεσα στον συγγραφέα και το κοινό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της συζήτησης σε θέματα τόσο της προσωπικής πορείας και γραφής του κ. Βαλτινού, αλλά και της συγγραφής γενικότερα, της λογοτεχνίας και της θέσης του συγγραφέα στη σύγχρονη εποχή.Για την οπτικοακουστική πλαισίωση της εκδήλωσης δημιουργήθηκε από μέλη της Ομάδας Ανάγνωσης το βίντεο Με αφορμή το "Συναξάρι Αντρέα Κορδοπάτη"

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License