Εκδηλώσεις 2001
  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ Βαλίτσες Συγγραφέων”: Η Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τις εκδόσεις “ΠΑΤΑΚΗ”, δανείστηκε τις βαλίτσες των συγγραφέων ΒΟΥΛΑΣ ΜΑΣΤΟΡΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. Η κάθε βαλίτσα είχε βιβλία της συγγραφέα και οπτικοακουστικό υλικό γύρω απ’ αυτήν. Τα παιδιά διάβασαν κατά τάξεις τα βιβλία και συμπλήρωσαν το εκπαιδευτικό 16σέλιδο.
  • Τρίτη 27 Μαρτίου 2001: Συνάντηση της συγγραφέα ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και του ψυχολόγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ με μαθητές του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς.
  • Τρίτη 24 Απριλίου 2001: Συνάντηση της συγγραφέα ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και του ψυχολόγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ με μαθητές του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς.
  • Παρασκευή 4 Μαϊου 2001:Συνάντηση του συγγραφέα ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ με τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και του Λυκείου Ορχομενού.
  • Δευτέρα 11 Ιουνίου 2001: Παρουσίαση της σειράς “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” των εκδόσεων “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”. Πρόκειται για έργα Α.Παπαδιαμάντη. Γ.Βιζυηνού, Α.Καρκαβίτσα κ.α διασκευασμένα ειδικά για παιδιά. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αγ.Γεωργίου και Αγ.Δημητρίου συμμετείχαν σε θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στα βιβλία της σειράς που διάβασαν. Το παιχνίδι οργάνωσε η Παναγιώτα Στρίκου, εμψυχώτρια παιδικών ομάδων.
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License